کارتون | پس از جنگ تحمیلی سوم قیمت مسکن در مشهد دو برابر شده است ویدئو | گزارش بی‌بی‌سی از خوشحالی لبنانی‌ها از حمله موشکی ایران به اسراییل ویدئو | شور مردم مشهد در لحظه اعلام خبر حمله موشکی ایران به سرزمین‌های اشغالی ویدئو | نودونهمین شب حضور مردم مشهد در خیابان | تو شیرازی، خراسانی، قمی، آری تو ایرانی (۱۷ خرداد ۱۴۰۵) ویدئو | لحظه حمله جنگنده‌های اسرائیل به ضاحیه بیروت (۱۷ خرداد ۱۴۰۵) ویدئو | اعلام کارگردانان فصل دوم سریال سرو سپید سرخ کارتون | افزایش ۲۳ درصدی هزینه‌های درمان و ۲۰ درصدی لوازم خانگی در یک ماه گذشته ویدئو| تصویرسازی از حضور «ماکان نصیری» در میان تماشاگران دیدار ایران و نیوزیلند ویدئو | خدمت مهران رجبی در چایخانه حضرتی حرم حضرت معصومه(س) ویدئو | زنگ خطر گرما: تابستان گرم در راه است ویدئو | بیانات آیت‌الله جوادی آملی درباره ریختن خون صهیونیست‌ها و ترامپ پاسخ دستجردی به شائبه استفاده خانواده رهبر شهید انقلاب از امکانات درمانی در خارج از کشور + فیلم ویدئو| واکنش تند قیصر به شایعه بازگشت برای مجوز ویدئو | واکنش پوتین رئیس‌جمهور روسیه به پویش «جانفدا» ویدئو | نودوهشتمین شب حضور مردم مشهد در خیابان | خیابان‌ها خیابان نیست خط اول جنگ است (۱۶ خرداد ۱۴۰۵) ویدئو | امینِ حضور | روایت حدادعادل از خصوصیات اخلاقی و ارتباط شهید خاجی با رهبر شهید انقلاب ویدئو | کابوس پهپادهای ارزان ایران برای موشک‌های میلیون‌دلاری آمریکا اینفوگرافی| درخواست گواهی عدم سوء پیشینه کیفری به صورت غیر حضوری اینفوگرافی| کدام باشگاه‌ها بیشترین بازیکن را در جام دارند؟
سرخط خبرها

ویدئو | کشف رود، ۲۰ کیلومتر سرطان در حوالی مشهد!

بعد از ۲۰ سال دوباره کشف رود به دغدغه فعالان محیط زیستی و مردم مشهد تبدیل شده است.
  • کد خبر: ۱۹۸۹۹۷
  • ۱۷ آذر ۱۴۰۲ - ۰۰:۰۹
  • ۲

به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس آمار‌های اعلام شده، روزانه در شهر مشهد ۵۰۰هزار مترمکعب فاضلاب تولید می‌شود.

تعداد بازدید : 465

حجم تصفیه خانه‌های موجودی نیز حدود ۳۰۰ هزار مترمکعب در شبانه روز است و ۲۰۰هزار متر مکعب فاضلاب مازاد شهر به صورت مستقیم به زمین‌های کشاورزی اطراف کشف‌رود ریخته می‌شود. به طوری که روزانه ۳۰۰ تانکر فاضلاب در کشف رود تخلیه می‌شود.

حالا کشت محصولات کشاورزی در حاشیه رودخانه و آبیاری محصولات با فاضلاب خام موجود در رودخانه، باعث شده که زنگ خطر امنیت غذایی مردم مشهد به صدا درآید. چون براساس مطالعات انجام شده، درصد بالایی از فلزات سنگین مثل سرب، کادمیوم، آرسنیک و جیوه که به شدت سرطان‌زا هستند در سطح محصولات کشت شده در حاشیه شهر یافت شده است.

محصولاتی که از طریق ۲۰ کیلومتر از کشف‌رود آبیاری می‌شوند. از سوی دیگر جمعیتی در حدود ۲۰۰ هزار نفر در اطراف رودخانه هستند وبه طور مستقیم با کشف رود در ارتباطند؛ و حالا بعد از ۲۰ سال دوباره کشف رود به دغدغه فعالان محیط زیستی و مردم مشهد تبدیل شده است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
Amirmohammad
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۰۷ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۷
0
1
سدهای فریمان و کارده مشهد که خشک شده اند و میماند تعداد کمی از چاههای قدیمی آب شرب که جوابگوی 50 سال پیش مردم بودند .و طرح آبرسانی از دریای جنوب هم که تا سال 1405 قابل برداشت نیست .وشبها هم خصوصا که بوی شدید فاضلاب کشف رود آسایش را از مردم تهی دست حاشیه این رودخانه گرفته است .پس استاندار خراسان رضوی هر سال بودجه این استان را کجا هزینه میکند که در یکی دو ماه آینده باید منتظر تلفات جانی مردم از بی آبی باشیم ؟؟؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۱۷ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۸
0
0
خدایا فریادرسی باید !
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
Start Google Analytics Code <-- End Google Analytics Code -->